,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1197 26 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2021


  Μείωση ΕΝΦΙΑ και αύξηση
του πακέτου στήριξης στα 11 δισ. ευρώ


Aλλαγές στον ΕΝΦΙΑ έως το τέλος Απριλίου μετά την ολοκλήρωση της ευθυγράμμισης των εμπορικών τιμών ακινήτων με τις αντικειμενικές τον ερχόμενο Μάρτιο προαναγγέλλει η ένατη έκθεση μεταμνημονιακής αξιολόγησης στην οποία η κυβέρνηση παίρνει γενικά καλή βαθμολογία δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας.
ΣEΛ. 7



Πληροφορική: οι οικονομίες κλίμακας
καύσιμο για τις εισηγμένες


H αξιοσημείωτη άνοδος του κύκλου εργασιών και η πολύ υψηλότερη ποσοστιαία αύξηση των καθαρών τους κερδών αναμένεται να είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά των οικονομικών αποτελεσμάτων αρκετών εισηγμένων εταιρειών του κλάδου πληροφορικής για το 2020.
ΣEΛ. 15



Αυτή είναι η νέα Alpha Bank

Eνα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση οριστικής αντιμετώπισης του αποθέματος μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (Non Performing Exposures- NPEs) έκανε η Alpha Bank, υπογράφοντας δεσμευτική συμφωνία με την Davidson Kempner (DK) για την πώληση της Cepal και «φέτας» τίτλων ενδιάμεσης και χαμηλής διαβάθμισης της τιτλοποίησης Galaxy.

ΣEΛ. 14



ΗΠΑ: ποιες μετοχές επιλέγουν τώρα
τα hedge funds και τα Α/Κ


H Microsoft είναι αγαπημένη μετοχή των αμοιβαίων κεφαλαίων (Α/Κ) στις ΗΠΑ, ενώ η Facebook αποτελεί την πρώτη επιλογή των πιο επιθετικών hedge funds (HF) για το πρώτο τρίμηνο του 2021 και επί της ουσίας το στοίχημα για τη νέα χρονιά.

ΣEΛ. 23


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr