,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1194 5 - 9 Φεβρουαρίου 2021


  Αυξημένες αντοχές στο δεύτερο lock down

Aλώβητες από το δεύτερο lock down φαίνεται να βγαίνουν πολλές εισηγμένες, που είχαν δει τον κύκλο εργασιών τους να επηρεάζεται πτωτικά κατά την περίοδο των πρώτων περιοριστικών μέτρων έναντι της πανδημίας, μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου του 2020.
ΣEΛ. 15



Μηνύματα από... αέρος για τον τουρισμό

Όλο και περισσότερο παγιώνεται η αντίληψη ότι και το πρώτο εξάμηνο του 2021 θα είναι χαμένο για τον παγκόσμιο τουρισμό, λόγω των μεταλλάξεων του κορωνοϊού και των καθυστερήσεων στους εμβολιασμούς, επισημαίνει σε ανάλυσή της η GBR Consulting.
ΣEΛ. 14



Η ακτινογραφία των εισηγμένων ΑΕΕΑΠ

Στο Χρηματιστήριο της Αθήνας τελούν υπό διαπραγμάτευση τέσσερις Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ), οι Prodea, Trastor, Intercontinantal-International και BriQ Properties. Σύμφωνα επίσης με τις εκτιμήσεις, δύο ακόμη εταιρείες του κλάδου (οι Noval και Orilina) αναμένεται μέσα στο 2021 να εισέλθουν στο Χ.Α. με δημόσια εγγραφή.

ΣEΛ. 13



Η πανδημία... ξαναγράφει τον προϋπολογισμό

Tο ξεκίνημα του 2021 δεν ήταν όπως το είχε προβλέψει τον περασμένο Νοέμβριο το υπουργείο Οικονομικών. Ακόμα χειρότερα, όμως, υπάρχει η πιθανότητα και οι επόμενοι μήνες στην οικονομία να μην είναι όπως τους είχαν φανταστεί οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και φυσικά η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

ΣEΛ. 5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr