:: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1183 20 - 24 Νοεμβρίου 2020


Σαράντα ένα λουκέτα...

Ούτε ένα, ούτε δύο. Σαράντα ένα (αριθμητικά: 41) καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη χώρα κλείνει η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του -ψηφιακού- μετασχηματισμού της. Οι σχετικές ανακοινώσεις διενεργήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα με το νέο πρόγραμμα εθελουσίας, το οποίο παρέχει, άλλωστε, αυξημένα κίνητρα αποχώρησης για τους εργαζόμενους σε καταστήματα που κλείνουν.

Η αναγκαία, λόγω της προσαρμογής στις νέες συνθήκες, συρρίκνωση του δικτύου θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες, με έναν ακόμη κύκλο λουκέτων σε καταστήματα.


Σηκώνει. σκόνη!

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, τον τελευταίο καιρό, θα ακούσεις για τη CVC Capital Partners και τις σχεδιαζόμενες νέες επενδύσεις της στην Ελλάδα. Λίγο το σίριαλ της διαπραγμάτευσης με την Εθνική Τράπεζα για την αγορά του 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής, λίγο οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με τη MIG για τη Vivartia, στις οποίες εμπλέκονται και οι πιστώτριες τράπεζες του ομίλου τροφίμων, η CVC σηκώνει πολλή. σκόνη.

Με την παραπάνω επιφύλαξη, η στήλη άκουσε και μεταφέρει την πληροφορία ότι η CVC ενδιαφέρεται -και- για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», που ετοιμάζεται να βγάλει εκ νέου προς πώληση η Πειραιώς.

Παρότι η CVC κατέχει ηγετικό μερίδιο στην αγορά ιδιωτικών κλινικών του Λεκανοπεδίου Αττικής και η διεκδίκηση του «Ερρίκος Ντυνάν» θα προκαλούσε αντιδράσεις από ασφαλιστικές και κλινικές, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΥΓ. Στον προηγούμενο διαγωνισμό πώλησης του «Ντυνάν», η CVC δεν είχε συμμετάσχει.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr