,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1183 20 - 24 Νοεμβρίου 2020


  Χρηματιστήριο χωρίς... τράπεζες:
οι μύθοι, οι αλήθειες και τα συμπεράσματα


Γνωστός χρηματιστηριακός αναλυτής κατέγραψε την πορεία του Γενικού Δείκτη από την αρχή του 2010 έως και την 11η Νοεμβρίου του 2020, ενώ παράλληλα παρέθεσε και την αντίστοιχη κίνηση που θα είχε ο ίδιος δείκτης, αν σε αυτόν δεν συμπεριλαμβάνονταν οι τράπεζες.
ΣEΛ. 13



Σε ρηχά νερά οι ΑΜΚ των εισηγμένων

Aπομένουν λιγότερο από δύο μήνες για να ολοκληρωθεί το 2020 και όλα δείχνουν πως και αυτή η χρονιά -κόντρα στις αρχικές προσδοκίες- θα αποδειχτεί μια περίοδος φτωχή για το ελληνικό χρηματιστήριο, τόσο σε επίπεδο εισαγωγών νέων εταιρειών όσο και σε ό,τι αφορά τα κεφάλαια που αντλήθηκαν μέσα από αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.
ΣEΛ. 15



Η Κομισιόν απελευθερώνει
767 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα

Toν δρόμο για την εκταμίευση 767 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα ανοίγει η έκθεση των θεσμών στο πλαίσιο της όγδοης αξιολόγησης με την επισήμανση πως, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις μεγάλες προκλήσεις λόγω πανδημίας, η Ελλάδα έχει επιταχύνει τους τελευταίους μήνες την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων.

ΣEΛ. 6



UBS: οι εκτιμήσεις για το 2021
και η επόμενη ευκαιρία στις αγορές


Mετά από μια κυριολεκτικά πρωτοφανή χρονιά, η UBS -η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως- αναμένει ότι το 2021 η οικονομική παραγωγή και τα εταιρικά κέρδη θα ανακάμψουν στα επίπεδα πριν από την πανδημία.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr