,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1174 18 - 25 Σεπτεμβρίου 2020


  Το πακέτo των 3,2 δισ. και οι φωτιές
σε εργασιακό - ασφαλιστικό


Kαυτό αναμένεται το φθινόπωρο σε ασφαλιστικό και εργασιακά, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άναψε το πράσινο φως για δύο σημαντικές, αλλά και δύσκολες μεταρρυθμίσεις, παράλληλα με το νέο πακέτο μέτρων ελάφρυνσης εργαζόμενων, άνεργων και συνταξιούχων που ανέρχεται σε περίπου 3,2 δισ. ευρώ.
ΣEΛ. 4 - 5



Ραγδαίες αλλαγές εν όψει στις κατασκευές

Pαγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο μετά την ανακοίνωση του ολλανδικού ομίλου Reggeborgh Invest πως απέκτησε δικαίωμα προαίρεσης για την αγορά του 12,5% της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που σήμερα κατέχει ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας και πως έχει ήδη πρόσθετο ποσοστό σχεδόν 5% στην τελευταία.
ΣEΛ. 11



Στρατιά εταιρειών-ζόμπι
γέννησε η πανδημία

H επέλαση του κορωνοϊού και τα δραστικά μέτρα που έλαβαν ως απάντηση οι κεντρικές τράπεζες έχουν παραγάγει έναν στρατό εταιρειών που σέρνονται στο λυκόφως, μεταξύ ζωντανών και νεκρών.

ΣEΛ. 26



Τράπεζες: συνταγή... Amazon
για να αυξήσουν τις συναλλαγές


'Eναν τεράστιο θησαυρό, με απεριόριστα περιθώρια εκμετάλλευσης, έχουν στα χέρια τους οι τράπεζες. Είναι τα δεδομένα των πελατών τους, όλα εκείνα που χτίζουν την εικόνα τους αλλά συνάμα αποτελούν πηγή όλων των χαρακτηριστικών συμπεριφοράς.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr