,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1170 21 - 25 Αυγούστου 2020


  Η κυβέρνηση ψάχνει δημοσιονομικό χώρο

Για σκληρό παζάρι στο κρίσιμο μέτωπο των δημοσιονομικών κανόνων που θα ισχύσουν το 2021 και θα κρίνουν τα περιθώρια χρηματοδότησης του πακέτου μέτρων για την ανάταξη της οικονομίας και για την μείωση του φορολογικού βάρους ετοιμάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
ΣEΛ. 5



Εταιρικά ομόλογα: τα... ψιλά
γράμματα που καίνε τους επενδυτές


Oι εξελίξεις στα ομολογιακά δάνεια της MLS που διαπραγματεύονται στο Χ.Α. και της SEE Gaming (συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Αλέξανδρου Φουρλή) που έχουν ενταχθεί στη Νέα Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη για πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού σχετικά με την επένδυση στην αγορά των εταιρικών ομολόγων.
ΣEΛ. 9



Real estate: ανεβαίνει η θερμοκρασία
στην αθηναϊκή Ριβιέρα

Mπορεί η αγορά νεόδμητης κατοικίας για ένα τυπικό ελληνικό νοικοκυριό να αποτελεί πλέον μακρινό όνειρο, αφού οι τιμές σε αρκετές περιοχές παραμένουν σε επίπεδα άνω των 3.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (τ.μ.), αλλά ισχυροί όμιλοι διαγκωνίζονται για την κατασκευή πολυτελών διαμερισμάτων που απευθύνονται σε μεγάλα πορτοφόλια.

ΣEΛ. 11



Πώς παίζουν άμυνα οι ασφαλιστικές

Eνα ιδιαίτερα επίπονο τελευταίο τετράμηνο περιμένει φέτος τα ασφαλιστικά δίκτυα, καθώς στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα ενταθούν οι προσπάθειες με στόχο η φετινή μείωση της παραγωγής να λάβει όσο το δυνατόν μικρότερες διαστάσεις.

ΣEΛ. 10


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr