,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1167 28 Ιουλίου - 4 Αυγούστου 2020


  Σε τρία μέτωπα τα deals της πανδημίας

Mεγάλες ομολογιακές εκδόσεις από εταιρείες που κινούνται σε τομείς που αναμένεται να επωφεληθούν από τα πανευρωπαϊκά μέτρα στήριξης της οικονομίας ή προωθούν ελκυστικά projects, όπως τα ομόλογα των Lamda Development και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
ΣEΛ. 13



Τράπεζες: πυρετός ρυθμίσεων
στα κόκκινα δάνεια


Στα επίπεδα της προ Covid-19 εποχής και συγκεκριμένα του πρώτου διμήνου του 2020 επέστρεψαν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο οι ρυθμίσεις καταγγελμένων (όσων βρίσκονται σε καθυστέρηση άνω των 6 μηνών) και μη εξυπηρετούμενων άνω των 90 ημερών στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, τα οποία δεν μπορούσαν να κάνουν χρήση της αναστολής πληρωμών.
ΣEΛ. 15



Ποιοι μένουν εκτός ρύθμισης
για τα αναδρομικά στις συντάξεις

Aνοικτούς λογαριασμούς και ένα νέο κύκλο δικαστικών διεκδικήσεων αφήνει η τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή και αφορά την επιστροφή αναδρομικά ποσού 900 εκατ. ευρώ σε όσους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα είδαν το 2012 τις κύριες συντάξεις τους να μειώνονται.

ΣEΛ. 7



Στο κόκκινο οι τράπεζες της Ε.Ε.
λόγω της πανδημίας


Oι ευρωπαϊκές τράπεζες είναι αντιμέτωπες με απώλειες δανείων έως και 800 δισ. ευρώ, καθώς και με χτύπημα στα έσοδα ύψους 30 δισ. ευρώ τα επόμενα τρία χρόνια, ως αποτέλεσμα της κρίσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με έκθεση της Oliver Wyman.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr