,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 23ο Αρ.Φύλλου 1158 29 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2020


  Σε ποιους τομείς ζητά τώρα
δημόσιες επενδύσεις η αγορά


H κυβέρνηση αυτή την περίοδο τρέχει προκειμένου να περισώσει ό,τι θα μπορούσε να σωθεί από τη φετινή τουριστική περίοδο και ορθώς πράττει, καθώς με δεδομένο ότι η πορεία των τουριστικών εισροών θα είναι εκείνη που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το ύψος της φετινής ύφεσης στην οικονομία.
ΣEΛ. 13



Η πανδημία φέρνει μπαράζ αλλαγών
στον ασφαλιστικό κλάδο


Mε την ασφαλιστική αγορά να επανέρχεται σταδιακά στην κανονικότητα, οι παράγοντες του κλάδου προσπαθούν να εκτιμήσουν το μέγεθος των φετινών απωλειών που θα προκύψουν λόγω της πανδημίας, αλλά και των γενικότερων μεταβολών που θα προκαλέσει σε μακροπρόθεσμη βάση η Covid-19.
ΣEΛ. 14



Πού βρίσκονται τώρα οι ευκαιρίες
στην αγορά ακινήτων

«Όσες επενδύσεις για ανάπτυξη ακινήτων βρίσκονταν σε εξέλιξη προχωρούν κανονικά με συγκεκριμένες αλλαγές, όσες συμφωνίες είχαν υπογραφεί επίσης προχωρούν, ενώ όσες βρίσκονταν στο στάδιο των διαπραγματεύσεων πάγωσαν μέχρι να βρεθεί η νέα ισορροπία». Έτσι περιγράφουν την κατάσταση στην αγορά ακινήτων στελέχη επενδυτικών εταιρειών και ανάπτυξης.

ΣEΛ. 15



Σε θηλιά χρέους η Τουρκία

Tα καθημαγμενα οικονομικά της Τουρκίας κλονίστηκαν ακόμα περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραμένει αποφασισμένος να ξεπεράσει την κρίση μόνος του αντί να ζητήσει βοήθεια από το ΔΝΤ, κάτι που ο λαϊκιστής ηγέτης έχει ορκιστεί ότι δεν θα κάνει ποτέ.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr