,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1124 4 - 8 Οκτ 2019


  Οι 24 εισηγμένες με τα γεμάτα ταμεία

Πορεία τριών ταχυτήτων εμφάνισαν οι εισηγμένες εταιρείες στο Χ.Α. στις εξαμηνιαίες λογιστικές τους καταστάσεις, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα καθαρά τους αποτελέσματα, αλλά και σε ό,τι αφορά τη ρευστότητά τους.
ΣEΛ. 13



Διεθνείς αγορές: σταυρόλεξο
για... πολύ δυνατούς λύτες


Tο τρίτο τρίμηνο τελείωσε χωρίς να ενθουσιάσει με τις αποδόσεις του τους επενδυτές. Οι παγκόσμιες μετοχικές αγορές (MSCI AC World) είναι σταθερές από τα μέσα του έτους, ενώ μικρά κέρδη εμφανίζουν οι μετοχές στις ΗΠΑ (+1,5%), στην Ευρώπη (+ 1,3%) και στην Ιαπωνία (+ 3,5%) και οι αντισταθμίζουν τις απώλειες των αναδυόμενων αγορών MSCI EM (-5%).
ΣEΛ. 12



Ηχηρά ονόματα στη μάχη της ΔΕΠΑ

Ως τη μητέρα των μαχών… χαρακτηρίζουν στην αγορά την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ. Όπως υποστηρίζουν επιχειρηματίες και αναλυτές στο μέτωπο των ιδιωτικοποιήσεων, «ο μεγάλος ανταγωνισμός θα φουντώσει για την πάλαι ποτέ κραταιά επιχείρηση στην προμήθεια και διανομή φυσικού αερίου».

ΣEΛ. 14



Το νέο τοπίο στον ελληνικό τουρισμό

H πτώχευση του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook και η διαχείριση των επιπτώσεών της δεν αποτελεί μόνο το θεμελιώδες στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο ελληνικός τουρισμός. Εξελίσσεται, ταυτόχρονα, σε crash test για την κυβέρνηση.

ΣEΛ.15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr