:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1113 19 - 23 Ιουλίου 2019


Euromedica: στην αναμονή...

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την ανάληψη της νέας διοίκησης -μετά την απομάκρυνση της «ομάδας Λιακουνάκου»- στη Euromedica και εργαζόμενοι του ομίλου μας λένε ότι δεν έχουν δει ακόμη το. χρώμα του χρήματος, καθώς δεν τους έχει καταβληθεί τμήμα των δεδουλευμένων αποδοχών τους.

Πάντως, λέγεται πως για να μη γίνει απεργία στη θυγατρική της Ρόδου, δόθηκαν υποσχέσεις για καταβολές οφειλόμενων μισθών (όλων ή μέρους τους;) έως τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.



Ενίοτε... εντυπωσιάζει

Έχουμε συνηθίσει σε αρνητικά νέα για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους, αλλά να που υπάρχουν και θετικά. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στελεχών των Γαλλικών Σιδηροδρόμων (SNCF) στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ στον σιδηροδρομικό σταθμό Ρέντη, δηλαδή στον σταθμό με τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στην Ελλάδα όσον αφορά στις συνθέσεις και αποσυνθέσεις συρμών.

Τα στελέχη της SNCF ενημερώθηκαν για την εγκατάσταση και λειτουργία των υποδομών που εγκατέστησε η Άκτωρ και χρησιμοποιούνται για τις λειτουργίες του σταθμού, με επίκεντρο τα συστήματα σηματοδότησης COTS, προκειμένου να εισαγάγουν αντίστοιχα συστήματα στο γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο.

Στελέχη του ΟΣΕ υποστηρίζουν πως οι Γάλλοι έφυγαν με πολύ καλές εντυπώσεις από τα συστήματα που σχεδίασε και εγκατέστησε η ελληνική εταιρεία. Το ζήτημα είναι, βέβαια, οι εντυπώσεις να γίνουν νέες συμβάσεις.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr