:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1113 19 - 23 Ιουλίου 2019


  Εισηγμένες: δέκα θετικές εκπλήξεις
στα αποτελέσματα του 2019


Mε δεδομένες τις προβλέψεις των αναλυτών για μέση διψήφια ποσοστιαία αύξηση των κερδών των εισηγμένων εταιρειών μέσα στο 2019, λογικό είναι ότι δεκάδες όμιλοι αναμένεται να εμφανίσουν φέτος καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τις αντίστοιχες περυσινές.
ΣEΛ. 11



Σαφάρι στις... υποδομές από ξένα funds

Tα στοιχεία για τα κεφάλαια-ρεκόρ που αντλήθηκαν στο πρώτο εξάμηνο από νέα επενδυτικά οχήματα (funds) που επικεντρώνονται στις υποδομές στηρίζουν την επιλογή της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών υπό τον Κ. Καραμανλή, αλλά και τα επιχειρήματα των διοικήσεων των ισχυρών κατασκευαστικών εταιρειών για μεγαλύτερη εμπλοκή ιδιωτών στη χρηματοδότηση των έργων.
ΣEΛ. 10



ΑΕΕΑΠ και ξένοι ψάχνουν... οικόπεδα

H απουσία ποιοτικών χώρων γραφείων, σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές τιμές στις οποίες βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα λίγα κτίρια γραφείων στο κέντρο της Αθήνας ή στην Λεωφόρο Κηφισίας στρέφει τις εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα (ΑΕΕΑΠ), αλλά και ξένα funds στην αναζήτηση οικοπέδων ώστε να αναπτύξουν νέα συγκροτήματα.

ΣEΛ. 15



Δείγματα γραφής και... βλέπουμε

Σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση να καταθέσει προϋπολογισμό που θα σέβεται το στόχο για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ έστειλε από το βήμα του Economist ο Κλάους Ρέγκλινγκ, αποκαλύπτοντας ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει ήδη δεσμευθεί ως προς αυτό.

ΣEΛ.4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr