:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1110 28 - 2 Ιουλίου 2019


  Μυτιληναίος: τα νέα στοιχήματα
σε ρεύμα, αλουμίνιο, φυσικό αέριο


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της Μυτιληναίος, καθώς η εταιρεία εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που της έδωσε η ενοποίηση του σχήματος και το σύγχρονο και αυστηρό μοντέλο της εταιρικής διακυβέρνησης.
ΣEΛ. 11



Ασφαλιστικές: οι χρυσές μέρες του Χ.Α.
και οι ελπίδες για... επανάληψη


H επικείμενη (το προσεχές φθινόπωρο) είσοδος της Interlife στην Κύρια Αγορά του Χ.Α. (έστω και μέσω παράλληλης διαπραγμάτευσης) θα… διπλασιάσει τον αριθμό των εισηγμένων ασφαλιστικών εταιρειών στην ελληνική κεφαλαιαγορά και πιθανόν να αποτελέσει κίνητρο και για άλλες δυνάμεις του κλάδου να πράξουν στο μέλλον αναλόγως.
ΣEΛ. 14



Τα κρίσιμα μέτωπα στη Σύνοδο των G20

H σύνοδος κορυφής της G20 στην Οσάκα, που αρχίζει σήμερα, Παρασκευή 28/6, θα διαδραματιστεί κυρίως στα παρασκήνια, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακανθώδη ζητήματα.

ΣEΛ. 26



Τα έξι ανοικτά μέτωπα του ασφαλιστικού

Mια δύσκολη αποστολή θα έχει από την πρώτη κιόλας μέρα που θα αναλάβει το υπουργείο Εργασίας ο όποιος νέος υπουργός, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει έξι ανοικτά μέτωπα που ενδεχομένως να τινάξουν κάθε προγραμματισμό στον αέρα, με άμεσες δημοσιονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συνέπειες.

ΣEΛ.4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr