:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1109 21 - 25 Ιουνίου 2019


  Χ.Α.: είκοσι χρόνια μετά
τη «φούσκα» του 1999


Παρότι πέρασαν 20 ολόκληρα χρόνια από το «σπάσιμο της χρηματιστηριακής φούσκας» του 1999, οι μνήμες της επενδυτικής κοινότητας παραμένουν νωπές, για τέσσερις κυρίως λόγους.
ΣEΛ. 15



Η νέα μάχη για τις καταθέσεις

H έντονη βελτίωση του οικονομικού κλίματος που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες αυξάνει τις προσδοκίες των αναλυτών και των επενδυτών για μεγαλύτερες επιστροφές καταθέσεων στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, ωστόσο φαίνεται πως χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά προκειμένου να δούμε «κάτι μεγάλο».
ΣEΛ. 13



Κατασκευαστικές: τα «SOS» στη μάχη
για την ενίσχυση της εξωστρέφειας


H διάσωση και η ανάπτυξη του κλάδου συνδέεται με την ουσιαστική στήριξη του επίσημου ελληνικού κράτους και του εγχώριου τραπεζικού συστήματος, ώστε να αναλάβουν και να υλοποιήσουν κερδοφόρα έργα στο εξωτερικό, καθώς και με αλλαγές στο πλαίσιο παραγωγής των έργων στην Ελλάδα, ώστε να αναχαιτιστεί η συνεχής συρρίκνωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας.

ΣEΛ. 11



Οι δανειολήπτες εγκαταλείπουν
τον νόμο Κατσέλη


Aυξημένη ανταπόκριση από τους δανειολήπτες που εγκαταλείπουν τον νόμο Κατσέλη έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, το νέο πρόγραμμα ρύθμισης στεγαστικών δανείων «Split&Settle», το οποίο λάνσαρε η Εθνική Τράπεζα τον Μάιο και απευθύνεται στο σύνολο των δανειοληπτών της κατηγορίας, με στόχο τη ρύθμιση-τακτοποίηση στεγαστικών δανείων ύψους έως 1 δισ. ευρώ σε βάθος ενός έτους.

ΣEΛ.5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr