:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1108 14 - 18 Ιουνίου 2019


  Τα... προεκλογικά αιτήματα
των εισηγμένων εταιρειών


Mε έντονο ενδιαφέρον αναμένουν το αποτέλεσμα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών οι επενδυτές και οι εισηγμένες εταιρείες, καθώς προσπαθούν να… μαντέψουν την «επόμενη μέρα» σε ό,τι αφορά την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την κυβερνητική πολιτική που θα ακολουθηθεί σε επιμέρους κλάδους.
ΣEΛ. 11



Χρηματιστήριο: σήμα θετικό
από τα αποτελέσματα α’ τριμήνου


Yποστηρικτικά στη φετινή ανοδική πορεία των τιμών των μετοχών στο Χ.Α. λειτουργούν τα αποτελέσματα που δημοσίευσαν 24 μη τραπεζικές εισηγμένες εταιρείες για το πρώτο τρίμηνο του 2019.
ΣEΛ. 14 - 15



Η Fed ως από μηχανής... θεός

Tην προηγούμενη εβδομάδα, ζητήθηκε από μια ομάδα χρηματιστών σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη να προβλέψουν την κατεύθυνση των αμερικανικών επιτοκίων. Πάνω από το 90% δήλωσαν ότι αναμένουν πλέον πως η επόμενη κίνηση της Fed θα είναι μια μείωση επιτοκίων παρά μια αύξησή τους.

ΣEΛ. 29



Προειδοποίηση Στουρνάρα
για αποτυχία στο πλεόνασμα


«Για το 2019, η πρόβλεψη της Τράπεζας της Ελλάδος με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία είναι πρωτογενές πλεόνασμα 2,9% του ΑΕΠ έναντι στόχου 3,5% του ΑΕΠ», με βάση τη συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές, είπε ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας στην ομιλία του στο 2nd InvestGR Forum με θέμα τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

ΣEΛ.5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr