:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1104 17 - 21 Μαΐου 2019


  Χαμόγελα αισιοδοξίας
στον μεταλλουργικό κλάδο


Mε συγκρατημένη αισιοδοξία βλέπουν τη φετινή χρονιά οι περισσότερες εισηγμένες εταιρείες του μεταλλουργικού κλάδου, καθώς υπάρχουν προσδοκίες για κάποια περιορισμένη τόνωση της εσωτερικής ζήτησης και επιπρόσθετα ελπίζεται ότι οι πωλήσεις τους δεν θα επηρεαστούν αρνητικά από μια σειρά εγχώριων και διεθνών αβεβαιοτήτων.
ΣEΛ. 12



Ευ. Μυτιληναίος: τι πρέπει να ζητήσει
η Ελλάδα από την Ε.Ε. για την ενέργεια


Mέσα σε ένα αντίξοο για την ευρωπαϊκή βιομηχανία παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, η Ελλάδα αναζητά φωνή στις Βρυξέλλες προκειμένου να διεκδικήσει χαμηλότερο ενεργειακό κόστος για τη μεταποίησή της.
ΣEΛ. 11



Creta Farms: οι λογιστικές
καταστάσεις... εκδικούνται


Mε ανοιχτό το στόμα έχουν μείνει τις τελευταίες ημέρες οι μέτοχοι μειοψηφίας της Creta Farms, βλέποντας την εταιρεία τους εκτός διαπραγμάτευσης και τον έναν εκ των δύο μεγαλομετόχων της (και επί σειρά ετών συνδιευθύνοντα σύμβουλό της) κ. Κ. Δομαζάκη να υποστηρίζει ότι η εισηγμένη τού οφείλει 11,6 εκατ. ευρώ από τη διετία 2005-2006!

ΣEΛ. 13



Καμπανάκι από Στουρνάρα
για το πρωτογενές πλεόνασμα


Tην εκτίμηση ότι ο προϋπολογισμός του 2019 θα σημειώσει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ, αλλά δεν θα υπερβεί αυτή την επίδοση, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

ΣEΛ.5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr