:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1099 12 - 16 Απριλίου 2019


  Το Χ.Α. στον... ρυθμό του delisting!

Oι φήμες για αποχωρήσεις και άλλων εισηγμένων εταιρειών από το Χρηματιστήριο της Αθήνας αφενός πριμοδοτούν «κερδοσκοπικές» κινήσεις σημαντικού ρίσκου στο ταμπλό, αφετέρου προβληματίζουν έντονα το ευρύ επενδυτικό κοινό και τους επαγγελματίες της αγοράς.
ΣEΛ. 15



Ετοιμάζεται για την DG Comp
το σχέδιο της Τράπεζας της Ελλάδος


Στη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν (DG Comp) και στον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM) αναμένεται να σταλεί ως το τέλος του μήνα το σχέδιο της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), για την υποβοήθηση της προσπάθειας των τραπεζών να μειώσουν ταχύτερα τα κόκκινα δάνεια, εξυγιαίνοντας τους ισολογισμούς τους.
ΣEΛ. 14



Το τελικό σχέδιο για τις 120 δόσεις
και τις συντάξεις χηρείας


Tον δρόμο προς τη Βουλή αναμένεται να πάρει εντός των επόμενων ημερών το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας, που θα περιλαμβάνει την πολυπόθητη ρύθμιση των έως 120 δόσεων για χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ τριπλή αναμένεται η παρέμβαση στις συντάξεις χηρείας.

ΣEΛ. 5



Νέα παράταση για το Brexit

Oι ηγέτες των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι, η ημερομηνία της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου να αναβληθεί έως την 31η Οκτωβρίου.

ΣEΛ.26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr