:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1097 29 - 2 Απριλίου 2019


  Έρχονται... καυτοί μήνες για τα μερίσματα

Παρότι φέτος προβλέπεται από τους αναλυτές να αυξηθούν σημαντικά οι χρηματικές διανομές των εισηγμένων προς τους μετόχους τους, αρκετές είναι οι διοικήσεις των εταιρειών που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει την πολιτική που θα ακολουθήσουν στο συγκεκριμένο θέμα, αναμένοντας προφανώς τις εξελίξεις των επόμενων μηνών.
ΣEΛ. 13



Τουρκία: ορατός ο κίνδυνος
παρατεταμένης ύφεσης


«Όταν πρόκειται για χρήματα έχουμε σοβαρά προβλήματα», εκμυστηρεύθηκε στον Τ. Ερντογάν ο επιχειρηματίας Μεχμέτ Νασί Τοπσακάλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τον Φεβρουάριο με αφορμή την κατασκευή νέου κέντρου τέχνης στην Κωνσταντινούπολη.
ΣEΛ. 30 - 31



Τα ψιλά γράμματα για την προστασία
πρώτης κατοικίας


Yπό την αίρεση ότι η επιδότηση της μηνιαίας δόσης από το Δημόσιο πρέπει να κριθεί από την Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Κομισιόν πως συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί «κρατικών ενισχύσεων» τελεί η τελική εφαρμογή του νέου πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας, όπως επισημαίνεται και στα άρθρα που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση.

ΣEΛ. 5



Άβαξ: τα νέα σχέδια μετά το διαζύγιο

H αλλαγή ονομασίας σε Άβαξ (από J&P Άβαξ), ο πλήρης απογαλακτισμός από την κυπριακή J &P, που βρίσκεται πλέον σε διαδικασία εκκαθάρισης, και η ενίσχυση της συμμετοχής της οικογένειας Ιωάννου, μέσω της αύξησης κεφαλαίου που εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση της 27ης/3, σηματοδοτούν «μια νέα εποχή»

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr