:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1092 22 - 26 Φεβρουαρίου 2019


  Χ.Α.: τα «υποτιμημένα» χαρτιά»,
τα πακέτα και οι ανοδικές προσδοκίες


Συζητήσεις για το αν και κατά πόσο είναι υποτιμημένες πολλές εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο της Αθήνας έχουν προκύψει μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών, όπου η εκδήλωση αγοραστικού ενδιαφέροντος από funds του εξωτερικού ή από στρατηγικούς επενδυτές έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική άνοδο των αποτιμήσεων στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
ΣEΛ. 11



ΗΠΑ: οι top μετοχικές επιλογές

H Microsoft είναι αγαπημένη μετοχή των αμοιβαίων κεφαλαίων (Α/Κ) στις ΗΠΑ, ενώ η Facebook αποτελεί την πρώτη επιλογή των πιο επιθετικών hedge funds (HF) για το δ΄ τρίμηνο του 2018 και επί της ουσίας το bet για τη νέα χρονιά.
ΣEΛ. 15



Φουντώνει ο εμπορικός πόλεμος
στα πρατήρια βενζίνης


H συνεχιζόμενη οικονομική δυσπραγία και η σταδιακή υποκατάσταση του πετρελαίου από εναλλακτικά είδη καυσίμων έχει οξύνει τον ανταγωνισμό των εταιρειών εμπορίας πετρελαίου, επηρεάζοντας άμεσα και τον τρόπο λειτουργίας των πρατηρίων βενζίνης.

ΣEΛ. 12



Τα πέντε αγκάθια στον δρόμο
για την εκταμίευση του 1 δισ. ευρώ


Στα χέρια των θεσμών βρίσκεται ήδη το συμφωνημένο πλαίσιο ανάμεσα στην κυβέρνηση και τις ελληνικές τράπεζες αναφορικά με το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη. Σχόλια επί του παρόντος δεν έχουν παραληφθεί, αλλά όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή «όλα πρέπει να έχουν τελειώσει εντός της εβδομάδας».

ΣEΛ. 5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr