:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1091 15 - 18 Φεβρουαρίου 2019


Το μεγάλο βήμα της Orilina ΑΕΕΑΠ
και το ακίνητο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

H Orilina ΑΕΕΑΠ, η επενδυτική εταιρεία ακινήτων που συνδέεται με τον Τρύφωνα Νάτση, εκ των ιδρυτικών εταίρων του γνωστού hedge fund Brevan Howard, φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για την εξαγορά του ακινήτου που στεγάζει τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, με τίμημα κοντά στα 25 εκατ. ευρώ.

Ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, όπως και ο όμιλος Olympia που στεγάζεται στο ίδιο συγκρότημα, θα παραμείνουν ως μισθωτές.

Όπως είχε γράψει η στήλη Χαμαιλέων του Euro2day.gr, η Orilina ΑΕΕΑΠ έλαβε πρόσφατα άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ακούγεται πως είναι έτοιμη να διαθέσει περί τα 200-250 εκατ. ευρώ στην εγχώρια αγορά real estate. Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Κένυ Ευαγγέλου, στέλεχος με πολυετή πείρα στην αγορά ακινήτων.

Η ίδια επενδυτική εταιρεία συμμετέχει και στη διαδικασία της Alpha Bank για την πώληση χαρτοφυλακίου ακινήτων που κατείχε στο παρελθόν ο όμιλος Βωβού.



Τα δύο ξενοδοχεία στην Κρήτη
που εξαγοράζει η Hines

Kοντά στην απόκτηση δύο ξενοδοχειακών μονάδων, σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη τους και τις πιστώτριες τράπεζες, βρίσκεται η Hines. Ο αμερικανικός όμιλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για να αποκτήσει τα ξενοδοχεία «Coral» (τριάστερο) και «Ερμής» (τετράστερο) στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Το σχέδιο που συζητείται με τη Μαμιδάκης Συμμετοχών και τις πιστώτριες τράπεζες προβλέπει προσυμφωνημένη με τους πιστωτές αίτηση εξυγίανσης, με μεταβίβαση των βασικών assets σε νέα εταιρεία, συμφερόντων Hines.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr