:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1091 15 - 18 Φεβρουαρίου 2019


  Χ.Α.: 62 εισηγμένες εταιρείες
μοίρασαν 1,3 δισ. ευρώ το 2018


Oι χρηματικές διανομές ύψους 1,3 δισ. ευρώ στις οποίες προχώρησαν οι εισηγμένες εταιρείες του Χ.Α. μέσα στο 2018 κατάφεραν ως ένα βαθμό να μετριάσουν τις επιπτώσεις από τη σημαντικότατη υποχώρηση που σημείωσε το ίδιο χρονικό διάστημα τόσο ο Γενικός Δείκτης όσο και η πλειονότητα των μετοχών.
ΣEΛ. 13



Εισαγόμενα... σύννεφα στον τουρισμό

Όταν οι δύο ισχυρότεροι ταξιδιωτικοί όμιλοι της Ευρώπης (TUI και Thomas Cook) ανακοινώνουν μέτρα για να αναστρέψουν την πορεία των οικονομικών τους μεγεθών, τότε ο… ουρανός της φετινής τουριστικής περιόδου μάλλον δεν προδιαγράφεται ανέφελος -με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα.
ΣEΛ. 12



Ποια είναι τα δέκα SOS για τις
φορολογικές δηλώσεις 2019


Oι αποφάσεις κλείδωσαν. Είτε μέσω κοινής είτε μέσω ξεχωριστής φορολογικής δήλωσης, κάθε σύζυγος φέτος θα έχει το δικό του εκκαθαριστικό από την εφορία, θα εισπράξει μεμονωμένα την επιστροφή φόρου που του αναλογεί ή θα κληθεί να πληρώσει τον πρόσθετο φόρο.

ΣEΛ. 4



Πώς κουμπώνουν τα δύο
σχέδια για τα κόκκινα δάνεια


Aπολύτως συμπληρωματικά είναι, σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη, τα σχέδια του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και της Τράπεζας της Ελλάδος ( ΤτΕ) για την υποβοήθηση της προσπάθειας των τραπεζών να μειώσουν ταχύτερα τα κόκκινα δάνεια.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr