:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1090 8 - 12 Φεβρουαρίου 2019


  Χ.Α.: η χαρά του... intraday trading

H αξία των ημερήσιων συναλλαγών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας όχι μόνο ήταν το 2018 κατά 60% μειωμένη σε σύγκριση με την αντίστοιχη του έτους 2010, αλλά επιπλέον το ένα τέταρτο αφορούσε ενδοσυνεδριακές συναλλαγές (intraday trading).
ΣEΛ. 13



Ανεβάζουν στροφές οι μετοχές διεθνώς

Mε πολύ ισχυρά κέρδη ξεκίνησαν οι μετοχικές αγορές φέτος φέρνοντας τους απαισιόδοξους σε πολύ δύσκολη θέση με το καλημέρα του νέου έτους, αφού η άνοδος έχει ξεπεράσει και τις εκτιμήσεις των πιο αισιόδοξων.
ΣEΛ. 29



Γιατί φουντώνουν οι big business
στην παραγωγή ρεύματος


Tο τέλος της λιγνιτικής εποχής και της πρωτοκαθεδρίας της ΔΕΗ στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με το συγκεκριμένο ορυκτό καύσιμο σηματοδοτούν οι δημοσιευθείσες επενδυτικές αποφάσεις, ύψους 600 εκατ. ευρώ, των μεγάλων ιδιωτικών ομίλων της Μυτιληναίος και της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ.

ΣEΛ. 11



Τράπεζες: πλήρης αναπλήρωση
κεφαλαίων με το σχέδιο της ΤτΕ


Tην εκτίμηση ότι η πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για συλλογική υποβοήθηση των τραπεζών, στην προσπάθειά τους να επιταχύνουν τη μείωση των κόκκινων δανείων, μπορεί να μειώσει τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα κατά περίπου 50%, με την κεφαλαιακή επίπτωση να αναπληρώνεται πλήρως σε βάθος τριετίας, διατυπώνουν τραπεζικά στελέχη.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr