:: euro2day ::















Έτος 22ο Αρ.Φύλλου 1086 11 - 15 Ιανουαρίου 2019


  Δάνεια: μικρό καλάθι κρατούν
και φέτος οι επιχειρήσεις


Kαθώς οι προσδοκίες που υπήρχαν για θετική πιστωτική επέκταση προς τον ιδιωτικό τομέα -ή τουλάχιστον προς τις επιχειρήσεις- μέσα στο 2018 διαψεύσθηκαν, οι ελπίδες τώρα για άνοιγμα της τραπεζικής κάνουλας και για χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας μεταφέρονται στη φετινή χρονιά.

ΣEΛ. 13



Αγορές: τα στοιχήματα του 2019

Eνας κακός Δεκέμβριος συμπλήρωσε μια χρονιά που επενδυτές θα ήθελαν να ξεχάσουν, καθώς σχεδόν όλες οι επενδυτικές κατηγορίες υποχώρησαν. Η μεταβλητότητα που σημάδεψε το 2018 θέτει κάποια κρίσιμα αινίγματα που αντιμετωπίζουν οι αγορές το 2019.
ΣEΛ. 26



Παιχνίδι για λίγους η διαχείριση
των κόκκινων δανείων


Pιζικές ανακατατάξεις στις εταιρείες διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων φέρνει η νέα επιθετική στρατηγική που θα ακολουθήσουν φέτος οι τράπεζες, προκειμένου να μειώσουν δραστικά το βουνό των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (NPEs).

ΣEΛ. 11



Εισφορές: ο νέος χάρτης
για μισθωτούς και επαγγελματίες


Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να συντελεστούν φέτος σε σχέση με το ύψος των εισφορών που θα κληθούν να πληρώσουν – κάποιοι από τον επόμενο κιόλας μήνα – εκατομμύρια ασφαλισμένοι, είτε είναι μισθωτοί είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες.

ΣEΛ. 4 - 5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr