:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1079 23 - 27 Νοεμβρίου 2018


  Χ.Α.: ασπίδα προστασίας
από τα «εξαγωγικά χαρτιά»


Σε αντίθεση με τη φετινή καταβαράθρωση του Γενικού Δείκτη και των τίτλων του τραπεζικού κλάδου στο X.A., πολύ καλύτερα εξελίσσεται η πορεία των μετοχών με διεθνοποιημένες δραστηριότητες (των αποκαλούμενων «εξαγωγικών χαρτιών»), καθώς είτε η πτώση τους είναι χαμηλότερη είτε συνεχίζουν να καταγράφουν κέρδη και μέσα στο 2018.

ΣEΛ. 13



Τροχάδην... 40 ημερών για 600 εκατ. Ευρώ

Συνολικά 16 μεταρρυθμιστικούς στόχους καλείται να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσει στις αρχές του 2019 την εκταμίευση των περίπου 600 εκατ. που προβλέπεται να δοθούν από τα κέρδη που είχαν οι κεντρικές τράπεζες από τα ομόλογα SΜP και ANFAs.
ΣEΛ. 15



Σημάδια... κόπωσης στις ρυθμίσεις
των κόκκινων δανείων


O ένας από τους πυλώνες μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων, οι ρυθμίσεις, διαφαίνεται ότι δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, γεγονός που μεταβάλλει τον στρατηγικό σχεδιασμό των τραπεζών και τις οδηγεί στην εφαρμογή πιο επιθετικών πολιτικών.

ΣEΛ. 15



Προϋπολογισμός: το πακέτο
θετικών μέτρων και το μέρισμα


Aπόδοση μέρους του υπερπλεονάσματος με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος προαναγγέλλει το υπουργείο Οικονομικών, με την κατάθεση του προϋπολογισμού 2019 στη Βουλή.

ΣEΛ. 7


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr