:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1070 21 - 25 Σεπτεμβρίου 2018


  Χ.Α.: Πώς αποτιμώνται τώρα οι μετοχικές αξίες

Η εγχώρια αγορά των μετοχών διέσπασε πτωτικά το στενό εύρος διακύμανσής της, με τις τραπεζικές μετοχές να υποχωρούν σε επίπεδα Brexit, αλλά τις λοιπές δυνάμεις να διατηρούνται σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

ΣEΛ. 13



Επιχειρήσεις: Πιέζουν τις τράπεζες
για χαμηλότερα επιτόκια


Πιέσεις προς τις τράπεζες προκειμένου να μειώσουν τα επιτόκια χορηγήσεών τους ασκούν οι εγχώριες επιχειρήσεις, καταφέρνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις να περικόψουν ως έναν βαθμό το κόστος χρηματοδότησής τους.
ΣEΛ. 11



Το κρυφό «οπλοστάσιο» της κυβέρνησης
στη μάχη για τις συντάξεις


Μια δύσκολη μάχη, αυτή των αριθμών, συντελείται παράλληλα με αυτές της πολιτικής, την επικοινωνιακή ή ακόμη και αυτήν της προπαγάνδας. Το οικονομικό επιτελείο ανταλλάσσει στοιχεία με τους εκπροσώπους των δανειστών προκειμένου να αποδείξει «με νούμερα» ότι οι περικοπές των συντάξεων δεν είναι, όχι μόνο δημοσιονομικά αλλά και διαρθρωτικά, αναγκαίες για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού.

ΣEΛ. 7



Εισφορές: Έρχονται συμψηφισμοί
για 250.000 μισθωτούς με «μπλοκάκια»


Με τις εισφορές Σεπτεμβρίου που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ περίπου στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί ο συμψηφισμός των εισφορών του 2017 για την δεύτερη και τελευταία «φουρνιά» ασφαλισμένων που εκτός από το ελεύθερο επάγγελμα ασφαλίζονται και ως μισθωτοί.

ΣEΛ. 6


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr