:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1066 24 - 28 Αυγούστου 2018


  Διπλή πίεση για το Χρηματιστήριο

Aρνητικές καταστάσεις και σοβαρές... καραμπόλες δημιουργούνται σε μεγάλο αριθμό ελληνικών τίτλων όσο η κρίση στη γειτονική Τουρκία διατηρείται επί της ουσίας αμείωτη, γεγονός που οδηγεί hedge funds και άλλους διαχειριστές σε μειώσεις θέσεων στην ευρύτερη περιοχή.

ΣEΛ. 15



Σε νέα φάση οι ασφαλιστικές εταιρείες

Παρότι οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν κάθε λόγο να χαίρονται από την έξοδο της χώρας από «τα μνημόνια», κατά τα τελευταία πενταετία -μετά το ιδιαίτερα επώδυνο PSI- κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένες είναι από τις οικονομικές τους επιδόσεις.
ΣEΛ. 13



Γιατρειά με... μαθηματικό τύπο
ψάχνουν οι μικροί εργολάβοι


Tην επαναφορά ενός πιο σύνθετου μαθηματικού τύπου στα μικρότερα έργα, ώστε να μην επαναληφθούν τα απίστευτα φαινόμενα του παρελθόντος με το στήσιμο πλήθους διαγωνισμών δημοσίων έργων επί σχεδόν έξι χρόνια, ζητούν οι διοικήσεις μικρών τεχνικών εταιρειών.

ΣEΛ. 24



Τα τελευταία «μνημονιακά» μηνύματα

Με θερμά λόγια για την ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος, προειδοποιήσεις για την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων και σεβασμού του δημοσιονομικού πλαισίου και αιχμές για την πολιτική που ακολουθήθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2015, ο ESM καλωσόρισε την 20ή Αυγούστου και θέτει το πλαίσιο της επόμενης ημέρας.

ΣEΛ. 5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr