:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1060 13 – 17 Ιουλίου 2018


  Χ.Α.: τα midcaps που ξεχωρίζουν τώρα

Oι αποφάσεις του Eurogroup για το χρέος δεν έχουν επηρεάσει μέχρι τώρα την αγορά των μετοχών, παρότι η αγορά των ομολόγων έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα θετικά σημάδια αποτύπωσης της συμφωνίας.

ΣEΛ. 11



Το θερινό σοκ που απειλεί τις διεθνείς αγορές

Συνήθως, το μεγάλο θέμα του καλοκαιριού για τους παραδοσιακούς οικονομολόγους και τους επενδυτές είναι η ικανότητα να αγοράζουν και να πωλούν assets -ή το επίπεδο της «ρευστότητας»- η οποία συνήθως υποχωρεί κατά τη διάρκεια της ησυχίας των διακοπών.
ΣEΛ. 28 - 29



Η δύσκολη εξίσωση για τη διάσωση
των συντάξεων


Δημοσιονομικά εφικτό, αλλά αναλογιστικά δύσκολο φαντάζει το εγχείρημα της κυβέρνησης για μη εφαρμογή των περικοπών στις συντάξεις από το 2019, το μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα που έχει μπροστά της η κυβέρνηση και το οποίο εκτιμάται ότι θα προσδιορίσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, και τις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις.

ΣEΛ. 4 - 5



Γκρίζα σύννεφα στις χρηματιστηριακές

Oι υποθέσεις των Folli Follie και της πολύ χαμηλής αξίας συναλλαγών στο Χρηματιστήριο της Αθήνας κατά τις τελευταίες σαράντα ημέρες μπορεί μεν να μην αποτελούν την «πηγή του κακού» για τις χρηματιστηριακές εταιρείες, ωστόσο έρχονται να προστεθούν σε ένα ήδη βεβαρημένο περιβάλλον

ΣEΛ. 14


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr