:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1058 29 Ιουνίου - 3 Ιουλίου 2018


Χαϊδεμένος: σχέδια για τα ακίνητα

Στο πίσω μέρος του μυαλού της διοίκησης της εισηγμένης εταιρείας είναι η σε βάθος χρόνου μεταφορά των σημερινών δραστηριοτήτων του Αλίμου στο Κορωπί, προκειμένου να εκμεταλλευθεί το ακίνητο του Αλίμου.

Το τελευταίο βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση του μετρό και αναμφίβολα θα ωφεληθεί σημαντικά σε περίπτωση που τρέξει το project του Ελληνικού. Ως «επενδυτικό ακίνητο» χαρακτηρίζεται επίσης και το ακίνητο που διαθέτει η εισηγμένη στην Κερατέα.

Ιnterwood: συνεχίζει καλά

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες του κλάδου της ξυλείας, η Interwood-Ξυλεμπορία έχει καταφέρει να σταθεί όρθια κατά τη διάρκεια της κρίσης, διατηρώντας υγιή χρηματοοικονομική διάρθρωση και αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών της κατά την τελευταία τριετία (από 26 εκατ. το 2014 σε 27,8 εκατ. πέρυσι).

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με άνοδο πωλήσεων, εξέλιξη που αποδίδεται στην αύξηση μεριδίων αγοράς, καθώς η εισηγμένη έχει διευρύνει την προσφερόμενη προϊοντική της γκάμα (μεταξύ άλλων, έχει εστιάσει στη ζήτηση του ανερχόμενου τουριστικού-ξενοδοχειακού τομέα). «Έπειτα από μια πολύ μεγάλη πτώση της εγχώριας ζήτησης κατά την περίοδο της κρίσης, πιστεύουμε σε κάποια μελλοντική ανάπτυξη της αγοράς και οι ενδείξεις είναι θετικές», δηλώνουν κύκλοι προσκείμενοι στην εισηγμένη εταιρεία.

ΥΓ. Στα 3,3 εκατ. ευρώ η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία της εισηγμένης (κοινών και προνομιούχων τίτλων), στα 11,86 εκατ. η καθαρή της θέση την 31η Δεκεμβρίου 2017, πολύ χαμηλή η εμπορευσιμότητα στο ταμπλό του Χ.Α.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr