:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1058 29 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2018


  Αυτές είναι οι μεταμνημονιακές δεσμεύσεις

Σε δεκαετή επιμήκυνση και ανάλογη περίοδο χάριτος, καθώς και στην εκταμίευση δόσης που φτάνει τα 15 δισ. ευρώ, κατέληξε η μαραθώνια συνεδρίαση του κρίσιμου Eurogroup για την Ελλάδα της προηγούμενης εβδομάδας.

ΣEΛ. 4 - 5



Ανοίγει η... βεντάλια των παροχών

O προϋπολογισμός του 2019 θα αποκαλύψει το εύρος των κυβερνητικών σχεδιασμών για μεταμνημονιακές παροχές και το crash test του προσχεδίου από τους θεσμούς έως τις 15 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου, θα θέσει τα πραγματικά περιθώρια.
ΣEΛ. 7



Η διαφθορά θριαμβεύει
στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο


O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ονειρευόταν για χρόνια να πάρει τη θέση ενός εκτελεστικού προέδρου. Το βράδυ της Κυριακής 24/6 αυτή η φιλοδοξία του έγινε πραγματικότητα, αφότου ο λαϊκιστής ηγέτης της Τουρκίας αψήφησε τις προκλήσεις της ασθενούς οικονομίας και της ενωμένης αντιπολίτευσης και κέρδισε τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.

ΣEΛ. 29



Πώς οι συγχωνεύσεις αυξάνουν
τα τιμολόγια στα telecoms


Aποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η μείωση των τηλεπικοινωνιακών ομίλων στην αγορά κινητής τηλεφωνίας από τέσσερις σε τρεις, μέσω συγχωνεύσεων, οδηγεί σε αυξήσεις τιμολογίων, εντοπίζονται σε μελέτη της BEREC, της ένωσης των Ευρωπαίων ρυθμιστών τηλεπικοινωνιών.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr