:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1057 22 - 26 Ιουνίου 2018


  Τα χειρότερα πέρασαν,
τα καλύτερα στην... αναμονή


«Tο τρέχον οικονομικό περιβάλλον είναι πλέον στάσιμο προς θετικό», δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας, δείχνοντας τον αμφίσημο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο επιχειρηματικός κόσμος την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας.

ΣEΛ. 11



Η μάχη στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ και
το μέλλον των κατασκευαστικών ομίλων


Tο 1995, οι τρεις μεγαλύτεροι κατασκευαστικοί όμιλοι της χώρας (η ΑΕΓΕΚ που είχε βρεθεί στην πρώτη θέση, η Ελληνική Τεχνοδομική και η Μηχανική) είχαν συνολικά έσοδα τα οποία μόλις ξεπερνούσαν τα 200 εκατ. ευρώ.
ΣEΛ. 15



Τράπεζες: κάτω από το 20%
τα κόκκινα δάνεια το 2021


Tο φιλόδοξο στόχο μείωσης των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων (Non Performing Exposures- NPEs) κάτω από το 20% των συνολικών χορηγήσεων αναμένεται να θέσουν οι συστημικές τράπεζες, με τα νέα τριετή πλάνα, τα οποία θα καταθέσουν προς έγκριση στον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό τον προσεχή Σεπτέμβριο.

ΣEΛ. 13



ΤΑΙΠΕΔ: η αξιοποίηση ακινήτων
και τα... γνωστά βαρίδια


Tο σίριαλ με την έκταση της Αφάντου στη Ρόδο, όπου οι δύο επενδυτές περιμένουν τέσσερα χρόνια για να υπογράψουν τις συμβάσεις αγοραπωλησίας με άγνωστη ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στις προσπάθειες αξιοποίησης ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ.

ΣEΛ. 4


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr