:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1054 1 - 5 Ιουνίου 2018


  Μικρά... μνημόνια επιβάλλουν οι τράπεζες

Balloon ρυθμίσεις, οι οποίες συνοδεύονται, όμως, από αυστηρότερους όρους, επιβάλλουν οι τράπεζες στις υπερδανεισμένες επιχειρήσεις κατά τους τελευταίους μήνες, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του υψηλού ποσοστού αθέτησης ρυθμισμένων δανείων.

ΣEΛ. 13



Μάχη σε πέντε μέτωπα
για το οικονομικό επιτελείο


Συμβιβασμούς με τους δανειστές για τις αντικειμενικές αξίες ακινήτων και τον ΕΝΦΙΑ έως και τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου θα επιδιώξει η κυβέρνηση, πριν από την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με το οποίο θα ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση της συντριπτικής πλειονότητας των προαπαιτουμένων της τέταρτης αξιολόγησης.
ΣEΛ. 7



Η Ιταλία και η μάχη μέχρις εσχάτων

Tα τελευταία πέντε χρόνια, η ακατανίκητη δύναμη του ιταλικού λαϊκισμού βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με το αμετακίνητο πολιτικό, γραφειοκρατικό, οικονομικό και βιομηχανικό κατεστημένο της χώρας.

ΣEΛ. 26



Αττική Οδός: προς διετή
παράταση η σύμβαση παραχώρησης


Mέσω της διετούς παράτασης της σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού, που λήγει τον Σεπτέμβριο του 2024, εξασφάλισε το υπουργείο Υποδομών τη χρηματοδότηση σειράς μελετών για νέα οδικά και σιδηροδρομικά έργα από την κοινοπραξία που διαχειρίζεται τον οδικό άξονα.

ΣEΛ. 14


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr