:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1037 2 - 6 Φευρουαρίου 2018


Η Hines, το ΛΗΔΡΑ και
το άνοιγμα προς... Δωδεκάνησα

Στον χώρο των ξενοδοχείων φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει και τη δεύτερη κίνηση στην Ελλάδα η αμερικανική εταιρεία ακινήτων Hines, η οποία μαζί με τη Henderson Park και άλλα επενδυτικά κεφάλαια απέκτησαν προ μηνών το ακίνητο που στέγαζε το «Λήδρα» στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο επικεφαλής της εταιρείας στην Ελλάδα, Πολ Γομόπουλος, εστιάζει το ενδιαφέρον του στον τουριστικό κλάδο, καθώς υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως μέσω της εξυγίανσης των τραπεζικών χαρτοφυλακίων δανείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Hines έχει ήδη βάλει στο μάτι ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Δωδεκάνησα, που αναμένεται να πωληθεί από τις τράπεζες μέσω διαγωνισμού.



Παίζουν μπάλα οι Αμερικάνοι

Η προετοιμασία για την επίσημη αμερικανική παρουσία στη ΔΕΘ του 2019 (όπου οι ΗΠΑ είναι τιμώμενη χώρα) μαθαίνουμε ότι έχει ξεκινήσει σε θεσμικό και επιχειρηματικό επίπεδο, αν και πιο ξεκάθαρη εικόνα αναμένεται να έχουμε τον Μάιο.

Πριν, ωστόσο, τη συγκεκριμένη απόβαση, τον Απρίλιο η Αθήνα θα φιλοξενήσει το ετήσιο περιφερειακό συνέδριο ων Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων ASTA Destination Expo.

Η διενέργεια έχει ειδικό συμβολισμό και εκτιμάται πως δίνει το «ΟK» ως προς τον βαθμό ασφάλειας της χώρας ως τουριστικού προορισμού. Πάντως, οι παράγοντες του τουρισμού διατηρούν υψηλές προσδοκίες από το συγκεκριμένο γεγονός.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr