:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1037 2 - 6 Φευρουαρίου 2018


  X.A.: πόσο δρόμο έχει το ράλι

Mε σημαντικά κέρδη έκλεισε ο πρώτος μήνας του έτους για τις ελληνικές μετοχές και τα ομόλογα, αφού το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης και οι μεθοδικές κινήσεις των τελευταίων μηνών στην αγορά των ομολόγων, φαίνεται να έδωσαν το «πράσινο φως» που ζητούσαν οι διαχειριστές κεφαλαίων για να ξεκινήσουν να τοποθετούνται σε εγχώριους ομολογιακούς τίτλους.

ΣEΛ. 10


Ποιες εταιρείες θα πάρουν...
φρέσκα δάνεια


«Bρείτε υγιείς επιχειρήσεις και δανείστε τες. Το 2018 έχουμε θέσει ως στόχο να αυξήσουμε τις χορηγήσεις μας σε αξιόπιστους ομίλους». Αυτή είναι η πρόσφατη οδηγία που φέρεται να έδωσε σε στελέχη της Εθνικής ο CEO της τράπεζας, κ. Λ. Φραγκιαδάκης, και, όπως λέγεται, ανάλογη πολιτική θα ακολουθήσουν και οι άλλοι χρηματοπιστωτικοί όμιλοι.
ΣEΛ. 13


Γιατί η κυβέρνηση σηκώνει
τους τόνους στα telecoms


Aλλαγές στην αγορά τηλεπικοινωνιών, που φαίνεται πως θα απαιτήσουν και συμβιβασμούς από τους παρόχους, επιχειρούν να προχωρήσουν το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής και η νέα διοίκηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

ΣEΛ. 12


Αντικειμενικές αξίες: χιλιάδες
περιοχές ορφανές από... εκτιμητές


Mετ’ εμποδίων και με τον χρόνο να αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά, επιχειρείται να εκδοθούν έως το τέλος Μαρτίου οι νέες αντικειμενικές αξίες ακινήτων όσο πιο κοντά στις εμπορικές.

ΣEΛ. 5


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr