:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1029 8 - 12 Δεκεμβρίου 2017


  Ποιες εισηγμένες... βλέπουν φως
στον προϋπολογισμό του 2018


Mε ενδιαφέρον παρακολούθησε ο επιχειρηματικός κόσμος το περιεχόμενο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018, για να συνεκτιμήσει τα στοιχεία που προκύπτουν και ενδεχομένως να τροποποιήσει τον προγραμματισμό του για την επόμενη χρονιά.

ΣEΛ. 11

Μερίσματα: επτά εισηγμένες
που φέτος το... παράκαναν!


Tο 2017 θα είναι η χρονιά που οι εισηγμένες εταιρείες θα προχωρήσουν στις υψηλότερες χρηματικές διανομές προς τους μετόχους τους κατά την τελευταία πενταετία, καθώς το σχετικό ποσό (μερίσματα συν επιστροφές κεφαλαίου συν διανομή κερδών προηγούμενων χρήσεων) θα ξεπεράσει σημαντικά την περσινή επίδοση του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.
ΣEΛ. 12 - 13
«Όλοι πρέπει να μείνουν
πιστοί στη συμφωνία»


«Όλες οι πλευρές πρέπει να παραμείνουν πιστές στη συμφωνία, δεν είναι θέμα προτιμήσεων, είναι γραπτές δεσμεύσεις στο μνημόνιο και όχι μόνο με το ΔΝΤ». Με τον τρόπο αυτό απάντησαν σήμερα ευρωπαϊκές πηγές στο υποθετικό ερώτημα μη εφαρμογής των ψηφισμένων μέτρων για τις συντάξεις.

ΣEΛ. 5
Δέκα ακραίες προβλέψεις για το 2018

H Saxo Bank, ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, δημοσίευσε την καθιερωμένη ετήσια έκδοση «10 Ακραίες Προβλέψεις για το 2018». Οι προβλέψεις επικεντρώνονται σε μια σειρά από απίθανα αλλά υποτιμημένα γεγονότα, τα οποία, εφόσον πραγματοποιηθούν, έχουν τη δυναμική να συνταράξουν τις χρηματοπιστωτικές αγορές.

ΣEΛ. 14
 


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr