:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1025 10 - 14 Νοεμβρίου 2017


  Θεσμικός... παροξυσμός
στον χρηματοοικονομικό κλάδο


Kλίμα έντονης δυσφορίας επικρατεί μεταξύ των στελεχών του χρηματοοικονομικού κλάδου, καθώς σε μια περίοδο που οι εταιρείες τους αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης, καλούνται να ξοδέψουν ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους για να προσαρμοστούν στη δρομολογούμενη καταιγίδα θεσμικών αλλαγών.

ΣEΛ. 14

Περνούν ξανά από κόσκινο
οι αιτήσεις του νόμου Κατσέλη


Mε την υποχρέωση να υποβάλουν εκ νέου την αίτησή τους για ένταξη στον νόμο Κατσέλη, ηλεκτρονικά αυτή τη φορά και όχι στη Γραμματεία του Ειρηνοδικείου, θα βρεθούν οι περίπου 150.000 δανειολήπτες που έχουν καταθέσει τον φάκελό τους στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία, έχουν πάρει το αρχικό «ok» και η υπόθεσή τους δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.
ΣEΛ. 4
Lamda: αυτές είναι οι μεγάλες
εκκρεμότητες για το Ελληνικό


Tις βασικές προϋποθέσεις, με βάση τη συμφωνία μεταξύ Δημοσίου και επενδυτικού σχήματος, που πρέπει να καλυφθούν ώστε να ξεκινήσει η επένδυση στο Ελληνικό, παρουσιάζει σε ενημερωτικό σημείωμα το επενδυτικό σχήμα υπό τη Lamda Development.

ΣEΛ. 12 - 13
Τα όνειρα του Μακρόν και τα... «nein»

Oι οικονομίες αναπτύσσονται και η ανεργία μειώνεται. Από το Παρίσι έρχεται μια χιονοστιβάδα ιδεών για την αναζωογόνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο Βερολίνο, μια ευγενική δημόσια υποδοχή για το επεκτατικό όραμα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν παλεύει να κρύψει ένα ακόμα πιο σφιχτό εναγκαλισμό με το μπλοκ επιταγών.

ΣEΛ. 29
 


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr