:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1018 22 - 26 Σεπτεμβρίου 2017


  Οι επενδύσεις σε Συμπληγάδες

Mία από τις συμβάσεις παραχώρησης που υπέγραψε η παρούσα κυβέρνηση προβλέπει πως εάν εντός συγκεκριμένων ημερών δεν έχει υπογραφεί από την αρμόδια κρατική υπηρεσία η άδεια που έχει ζητήσει ο παραχωρησιούχος για μια επένδυση, τότε η επένδυση θεωρείται αδειοδοτημένη.

ΣEΛ. 5

Τι ψάχνει ο SSM στις ελληνικές τράπεζες

Yπό το μικροσκόπιο του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού βρίσκονται, κυριολεκτικά και μεταφορικά, οι εγχώριες συστημικές τράπεζες καθώς ως το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο κρίσιμοι έλεγχοι για το επικείμενο stress test, ενώ η δυναμική προβολή των ευρημάτων θα παίξει ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρηθούν να κατευναστούν οι ανησυχίες του ΔΝΤ.
ΣEΛ. 15

Ασφαλιστικές: τελείωσε
η εποχή των παχέων αγελάδων


Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να διατηρήσουν τις κερδοφορίες τους σε μακροπρόθεσμη βάση, καθώς γνωρίζουν ότι το σημερινό μοντέλο λειτουργίας τους είναι πολύ πιθανό να κινδυνεύσει κατά τα επόμενα χρόνια.

ΣEΛ. 12
Κόκκινα δάνεια: για καθυστερήσεις
διαμαρτύρονται οι επιχειρήσεις


Kαλύτερο συντονισμό, ρεαλισμό και ταχύτερες αποφάσεις από τις πιστώτριες τράπεζες ζητούν αυτή την περίοδο επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν ζητήματα ρευστότητας.

ΣEΛ. 13
 


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr