:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1011 4 - 8 Αυγούστου 2017


  Μαξιλάρι ασφαλείας για τα κόκκινα δάνεια

Mαξιλάρι ασφαλείας έναντι των στόχων μείωσης των κόκκινων δανείων κατά τη διετία 2018-19 καλούνται να δημιουργήσουν, ώστε να στείλουν έμπρακτο μήνυμα ότι είναι η εφικτή η επιτυχής αντιμετώπιση του βουνού των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

ΣEΛ. 13

Γολγοθάς η μεταβίβαση ακινήτου

Όσοι μεταβίβασαν ακίνητο, έχουν ζήσει τον Γολγοθά από πρώτο χέρι. Σε μία χώρα που παλεύει χρόνια με την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και εσχάτως με την αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων, 22 δικαιολογητικά για μία μεταβίβαση ακινήτου είναι εφιάλτης. Εφεξής, τα δικαιολογητικά αυξάνονται σε 23.
ΣEΛ. 11

Σε τρεις φάσεις ξεδιπλώνεται
ο εξωδικαστικός συμβιβασμός


Έγινε στις 3/8 η πρεμιέρα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), η οποία και ενεργοποιεί τον εξωδικαστικό μηχανισμό αναδιάρθρωσης ληξιπρόθεσμων οφειλών βιώσιμων επιχειρήσεων.

ΣEΛ. 12
Γιατί... επιστρέφει το χρήμα

«Έως και τον περασμένο Απρίλιο συνεχιζόταν η τάση των Ελλήνων να προσπαθούν να "σώσουν" τα λεφτά τους με όποιον τρόπο μπορούσαν, σε περιβάλλον capital controls. Αυτή η τάση, κατά το τελευταίο δίμηνο, έχει ξεκινήσει ως ένα βαθμό να αναστρέφεται».

ΣEΛ. 15
 


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr