:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1010 28 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2017


Ψήνονται αλλαγές στην κορυφή
κρατικών εταιρειών

Αλλαγές στην κορυφή κρατικών εταιρειών που εποπτεύονται από το υπουργείο Υποδομών δρομολογούνται εντός των προσεχών ημερών. Οι αλλαγές συνδέονται κυρίως με τα γνωστά φαινόμενα που εντοπίζονται σε πολλές κρατικές υπηρεσίες όπου π.χ. ο πρόεδρος από τη μία (πρώην) συνιστώσα δεν έχει καλή συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο, γιατί προέρχεται από άλλη! Αντίστοιχα φαινόμενα καταγράφονται και σε μεγάλους οργανισμούς όπου συγκατοικούν στελέχη των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά στο υπουργείο Υποδομών υπάρχει πλήθος ΔΕΚΟ, οι περισσότερες από τις οποίες προσεχώς θα περάσουν στο υπερταμείο, αυτόματα και ταυτόχρονα με την ίδρυση της Εταιρείας Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ).



Καταθέσεις με. bonus από το Χρηματιστήριο

Φουσκωμένο είδαν τον τραπεζικό τους καταθετικό λογαριασμό μέσα στον Ιούλιο αρκετοί πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, λίγο πριν ξεκινήσουν τα μπάνια του λαού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πέρσι, η Εθνική είχε λανσάρει διετές αποταμιευτικό πρόγραμμα που προσέφερε εξασφάλιση αρχικού κεφαλαίου, εγγυημένο επιτόκιο 1% τον χρόνο και δυνατότητα υπεραπόδοσης ανάλογα με το πώς θα εξελίσσονταν οι τριμηνιαίες αποδόσεις του Γενικού Δείκτη του Χρηματιστηρίου της Αθήνας.

Ε, λοιπόν, τώρα που έκλεισε το πρώτο 12μηνο, λόγω και της ευνοϊκής εξέλιξης των χρηματιστηριακών τιμών, ουκ ολίγοι αποταμιευτές είδαν με έκπληξη τον τραπεζικό τους λογαριασμό να φουσκώνει καθώς το προϊόν έδωσε για τον πρώτο χρόνο τη μέγιστη δυνατή απόδοση του 9%!



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr