:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1010 28 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2017


  Νέο τοπίο στην αγορά ομολόγων

H εγχώρια αγορά μετοχών, αλλά και ομολόγων συνεχίζει να υπεραποδίδει των ευρωπαϊκών δεικτών και στο δεύτερο εξάμηνο, όπως και από τις αρχές του έτους, παρότι το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) έχει κλείσει για φέτος.

ΣEΛ. 13

Ποιες εισηγμένες ωφελούνται
από την αύξηση των επενδύσεων


Tο σύνολο σχεδόν των οικονομικών αναλυτών και των πολιτικών κομμάτων (των δύο μεγαλύτερων, συμπεριλαμβανομένων) συμφωνεί στο ότι η ουσιαστική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας θα περάσει αναγκαστικά μέσα από την υλοποίηση πλήθους επενδύσεων, δημόσιων και ιδιωτικών, μικρών και μεγάλων, ελληνικών και ξένων.
ΣEΛ. 11

Ραντεβού με τις τράπεζες για 6+3 εισηγμένες

Θερμό τετράμηνο αναμένεται μετά τα μπάνια του λαού στο μέτωπο των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, καθώς πρόκειται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις ακόμη και σε περιπτώσεις εταιρειών των οποίων οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια!

ΣEΛ. 5
Εκδόσεις ομολόγων 1,6-2 δισ.
ετοιμάζουν οι τράπεζες


Mε σταθερά βήματα οι ελληνικές τράπεζες προετοιμάζουν τα πλάνα τους για να προχωρήσουν σε εκδόσεις ομολόγων, με στόχο αφενός να ενισχύσουν τη ρευστότητά τους, αφετέρου -καθώς θα πρόκειται κυρίως για ομολογιακά δάνεια μετατρέψιμα σε μετοχές- να θωρακίσουν την κεφαλαιακή τους θέση.

ΣEΛ. 15
 


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr