:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1008 14 - 18 Ιουλίου 2017


  Χ.Α.: τα φαβορί του δεύτερου εξαμήνου

Σε ακόμη πιο βαθιά νερά ελπίζει να κινηθεί το ελληνικό χρηματιστήριο στο δεύτερο μισό του 2017 μετά την εξαιρετική επίδοση του πρώτου εξαμήνου, που έφερε τον Γενικό Δείκτη στην πρώτη θέση των αποδόσεων μεταξύ των παγκόσμιων χρηματιστηρίων.

ΣEΛ. 11

Εταιρικά ομόλογα: ψήνονται τώρα
και μικρότερες εκδόσεις


Mετά τις πρόσφατες επιτυχείς προσπάθειες που έκαναν μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι στο μέτωπο των εταιρικών ομολόγων (π.χ. οι Sunlight, ΟΠΑΠ, Μυτιληναίος, αλλά και η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή τις επόμενες ημέρες) κύκλοι της αγοράς υποστηρίζουν πως από τον προσεχή Σεπτέμβριο μπορεί να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος εκδόσεων.
ΣEΛ. 12

Αμβλύνονται οι πιέσεις
στον προϋπολογισμό του 2017


Eκτόνωση των πιέσεων στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού δείχνουν τα στοιχεία πενταμήνου, με τις μοναδικές αρρυθμίες να εστιάζονται πλέον στα έσοδα αποκρατικοποιήσεων και το πλεόνασμα, με τη βοήθεια των δαπανών, να υπεραποδίδει έναντι των στόχων.

ΣEΛ. 5

Θερμό εξάμηνο στον κλάδο σιδήρου-χάλυβα

Eνα σαφώς καλύτερο πρώτο εξάμηνο σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό είχαν φέτος οι εταιρείες εμπορίας ειδών σιδήρου-χάλυβα, εκμεταλλευόμενες κυρίως την αύξηση της διεθνούς τιμής του μετάλλου και τη συνεπακόλουθη διεύρυνση του μικτού τους περιθωρίου κέρδους.

ΣEΛ. 10
 


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr