:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1003 9 - 13 Ιουνίου 2017


Το «επί πιστώσει», τέλος...

Διοικητικές αλλαγές σημειώθηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν», στην εταιρεία (Ημίθεα), που ελέγχεται από την Τράπεζα Πειραιώς. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, νέος πρόεδρος ορίστηκε ο Γ. Τσιαπάρας, παλαιό τραπεζικό στέλεχος και εκπρόσωπος του Δημοσίου στην Πειραιώς, επί των πρώτων μηνών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Ο κ. Σορώτος αποχώρησε.

Η Πειραιώς προτίθεται να τρέξει νέο διαγωνισμό πώλησης του «Ερρίκος Ντυνάν» και για αυτό το ταξινόμησε στις διακοπτόμενες δραστηριότητες. Λέγεται δε ότι έχει διαμηνυθεί στους κατ' αρχάς ενδιαφερόμενους πως θα προτιμηθούν προσφορές «τοις μετρητοίς». Το επί πιστώσει πέθανε...



Δείγμα από... νταούλι!

Εξαντλήθηκε η υπομονή των τραπεζών με συγκεκριμένο ξενοδόχο που διαθέτει δύο μονάδες με αρκετές κλίνες στα Δωδεκάνησα. Όπως πληροφορείται η στήλη, μία εκ των πιστωτριών τραπεζών, που διαθέτει και τις καλύτερες εξασφαλίσεις, αποφάσισε να καταγγείλει τα δάνεια της εταιρείας.

Μετά από ένα και πλέον έτος ατέρμονων συζητήσεων, κατά τη διάρκεια του οποίου εμφανίστηκαν στρατηγικοί επενδυτές-φαντομάδες και κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις από τράπεζες και private equity funds που απορρίφθηκαν από τον ιδιοκτήτη, ήρθε η ώρα να ληφθούν αποφάσεις, λένε τα τραπεζικά στελέχη.

Άντε να δούμε αν ακουστούν τα... νταούλια που όλο υπόσχονται, αλλά σπάνια... βαράνε οι τράπεζες.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr