:: euro2day ::















Έτος 20ο Αρ.Φύλλου 1003 9 - 13 Ιουνίου 2017


  Τα σημεία τριβής για το compliance report

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, η εκτίμηση που επικρατεί είναι ότι στις 15 Ιουνίου η μοναδική εκκρεμότητα που θα μένει να συζητηθεί στο Eurogroup θα αφορά στο χρέος. Τα 140 προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης θα έχουν ικανοποιηθεί, ανοίγοντας τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης.

ΣEΛ. 5



Η συνταγή για να ανάψουν ξανά τα...
φουγάρα της βιομηχανίας


Tο υψηλό κόστος ενέργειας, η φορολογία, οι ασφαλιστικές εισφορές, η δικαιοσύνη, το χωροταξικό πλαίσιο, η γραφειοκρατία, οι υποδομές και η αγορά εργασίας, είναι τα βασικότερα προβλήματα-προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική βιομηχανία, προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
ΣEΛ. 14



Κατασκευές: στραπάτσο στα Βαλκάνια,
φόβοι για τη Μέση Ανατολή


H αναταραχή στη Μέση Ανατολή με αφορμή το Κατάρ αυξάνει τους φόβους μεταξύ των διοικήσεων των ελληνικών τεχνικών εταιρειών, πως η πολυετής προσπάθεια ενίσχυσης της εξωστρέφειας, που σκόνταψε στα Βαλκάνια, θα βρεθεί τώρα αντιμέτωπη και με την κρίση στη Μέση Ανατολή.

ΣEΛ. 11



Στο σφυρί η πρώτη φουρνιά
από επαγγελματικά ακίνητα


Pυθμό αρχίζουν να αποκτούν οι – πλειοδοτικοί- διαγωνισμοί για την πώληση επαγγελματικών ακινήτων, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή των τραπεζών μετά από καταγγελία ή από οριστική διευθέτηση δανείων.

ΣEΛ. 15
 


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr