:: euro2day ::















Έτος 21ο Αρ.Φύλλου 1073 12 - 16 Οκτωβρίου 2018


  Folli Follie: πώς -και από πότε- έκαναν
τα «μεγάλα κόλπα» στην Ασία


Oύτε με ένα ούτε με δύο, αλλά με τρεις τρόπους είχε στηθεί η μηχανή παραποίησης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Folli Follie στην Ασία, όπως αποκαλύπτεται από το βούλευμα με το οποίο δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου και των μελών του παλαιού Δ.Σ. και από το προκαταρκτικό πόρισμα της Alvarez & Marsal (A&M).

ΣEΛ. 12 - 13



Οι εισηγμένες που πουλάνε... ασημικά
για να μειώσουν τον δανεισμό τους


Πολλές είναι οι εισηγμένες εταιρείες που μέσα στη φετινή χρονιά δρομολογούν την πώληση περιουσιακών τους στοιχείων, με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητάς τους και την περαιτέρω διευθέτηση των υποχρεώσεών τους προς το τραπεζικό σύστημα.
ΣEΛ. 15



Τράπεζες: πώς θα δουλέψουν
οι κρατικές εγγυήσεις


Στη χορήγηση κρατικής εγγύησης απευθείας στις τράπεζες, οι οποίες ολοκληρώνουν τιτλοποιήσεις μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων με εξασφαλίσεις επί ακινήτων, προσανατολίζεται το σχέδιο που επεξεργάζεται η Blackrock για λογαριασμό του ΤΧΣ.

ΣEΛ. 14



ΔΝΤ: υποβαθμίζει τις προβλέψεις του
για την παγκόσμια ανάπτυξη


O εμπορικός πόλεμος που μαίνεται ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Κίνα σκοτεινιάζει την εικόνα της παγκόσμιας οικονομίας, υπογράμμισε στην εξαμηνιαία του έκθεση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναθεωρώντας επί τα χείρω τις προβλέψεις του για τις προοπτικές της ανάπτυξης το 2018 και το 2019.

ΣEΛ. 26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr