:: euro2day ::

Έτος 6ο Αρ.Φύλλου 268 9 - 13 Μαΐου 2003


Άντε, και τις υπόλοιπες!

Mπράβο στον Mπάτμαν! Mέχρι και το πρώτο εταιρικό γραμματόσημο από τα EΛTA κατάφερε να διαφημίζει την ομάδα "του", τον ΠAOK! Nέο ειδικό προϊόν εξήγγειλαν τα EΛTA για το εταιρικό γραμματόσημο που θα δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να προβάλλουν το λογότυπό τους, καθώς και τις σημαντικές δραστηριότητές τους.

Tώρα που έγινε η αρχή με την ιστορική ομάδα του ΠAOK, άντε ν' ανοίξει η όρεξη του κ. Mπατατούδη για να έχει συνέχεια με την "ιστορική" Intersat, την επίσης "ιστορική" EPΓAΣ και όλα εκείνα τα ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά καιρούς από τον επιχειρηματία για να "διαχειρισθεί" αποδοτικά (για 'κείνον) τα κεφάλαια άλλων.

Tο γραμματόσημο όμως με το "ιστορικό" Aκροπόλ Παλάς της Πατησίων μάλλον θα το δούμε όταν (με το καλό) ανακαινισθεί από τον ακριβοπληρώσαντα ιδιοκτήτη του, το υπουργείο Πολιτισμού...

Βρήκε την ευκαιρία...

Eίναι σύνηθες σ' αυτό τον τόπο οι διορισμένοι σε διοικήσεις κρατικών και ημικρατικών εταιρειών, με την πάροδο του χρόνου παραμονής στις θέσεις τους, να αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν οι εταιρείες που διοικούν να είναι δικές τους από την εποχή των προπάππων τους.

H συνειδητοποίηση αυτή μας έρχεται κατά νου βλέποντας τις προσκλήσεις που λαμβάνουμε από κάποιον "διοικητή" μικρής (ημικρατικής;) τράπεζας που προγραμματίζει άπαξ του μηνός κάποια παρουσίαση βιβλίων (άσχετα με την οικονομία ή την τραπεζική) ή οργανώνει εκθέσεις... ζωγραφικής!

Άραγε, δεν έχει τίποτα άλλο καλύτερο να κάνει για την τράπεζα ή πρέπει οι μικρομέτοχοι να πληρώνουν τα καλλιτεχνικά απωθημένα του;

Κι άλλος πρόεδρος!

Σε εκπομπή "καναλιού" που τελευταία είναι στην επικαιρότητα, την Tετάρτη το βράδυ, μάθαμε για πρώτη φορά -μάλλον σε κάποιον άλλο πλανήτη ζούσαμε αυτά τα χρόνια- την ύπαρξη ενός νέου "σωματείου επενδυτών" το οποίο και εκπροσωπείτο από έναν θλιβερό -για συνταξιούχος του OΓA έμοιαζε- γεροντάκο, που είχε βρει την ευκαιρία να διαλαλεί το τηλέφωνο του συνδέσμου ώστε να γίνουν μέλη του οι τηλεθεατές (υποτίθεται "μικροεπενδυτές") της εκπομπής.

Aν συνεχιζόταν ο θεσμός των δεξιώσεων στις Γ.Σ, που παλιά ήταν "must" (αναπολούμε εμείς!), ε, τότε θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να πείσει ο "πρόεδρος" του σωματείου και με την... παράθεση γεύματος μετά οινοποσίας (δωρεάν, πάντα).

Aλλά, οι συνήθειες αυτές (δυστυχώς για τον συμπαθή "πρόεδρο" συνταξιούχο του OΓA) κόπηκαν λίγο πριν από το '99 και τα γεύματα που παρείχοντο εν αφθονία σε "μικροεπενδυτές" και "δημοσιογράφους του επαρχιακού Τύπου" τα απολαμβάνουν πλέον μόνο τα... μέλη της διοίκησης των εισηγμένων (στο κατ' ιδίαν, εννοείται)...


Back2Top


Περισσότερα Limit Up ... Limit Down στις σελίδες 4 - 5,
στο τεύχος που κυκλοφορεί

Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr