,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1379 23 - 27 Αυγούστου 2024


  Τα μερίσματα της «τελευταίας στιγμής»

Με τις εισηγμένες εταιρείες να έχουν μοιράσει ή να έχουν ανακοινώσει πως θα διανείμουν στους μετόχους τους το αθροιστικό ποσό των 3,722 δισ. ευρώ, τα δύο ζητούμενα της αγοράς είναι το αν θα υπάρξουν και άλλες εταιρείες που θα στείλουν φέτος τους επενδυτές στο ταμείο, καθώς και το αν τελικά θα σπάσει το φράγμα των 4 δισ. ευρώ.
ΣEΛ. 11



Καλοκαιρινό σπριντ στα ακίνητα
πριν από τις αλλαγές στην Golden Visa



Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί εσχάτως στον χώρο των ακινήτων, καθώς στο τέλος Αυγούστου αλλάζει ριζικά ο χάρτης της κτηματαγοράς με την εφαρμογή των νέων κανόνων για τη «χρυσή βίζα», που θέσπισε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τη στεγαστική πολιτική.
ΣEΛ. 10



Προϋπολογισμός: Crash test
φόρος εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ


Η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος και η πέμπτη δόση του ΕΝΦΙΑ, αποτελούν τις δύο βαρύτερες υποχρεώσεις στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν στο τέλος Αυγούστου χιλιάδες φορολογούμενοι, οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει ήδη τις φορολογικές του οφειλές με την πάγια ρύθμιση των 12-24 δόσεων.

ΣEΛ. 6



Νέο ρεκόρ για τις ευρωαγορές
προβλέπουν Αμερικανοί αναλυτές


Η αναταραχή του Αυγούστου στις χρηματοπιστωτικές αγορές δεν έκανε τους στρατηγικούς αναλυτές να ανησυχήσουν για τις προοπτικές των ευρωπαϊκών μετοχών, οι οποίες αναμένεται να σημειώσουν νέα υψηλά φέτος.

20


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr