,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1360 12 - 16 Απριλίου 2024


  Πώς επιλέγουν σούπερ μάρκετ
για τα ψώνια τους οι Έλληνες


Ποιο είναι το κριτήριο με το οποίο ψωνίζουν οι Έλληνες καταναλωτές, ποιος ευθύνεται για την ακρίβεια και ποιος για την αισχροκέρδεια και τι συνδέει τους αγοραστές ανεξαρτήτως από το εισόδημά τους και το κατάστημα που επιλέγουν να ψωνίσουν;
ΣEΛ. 13



Ηχηρά μηνύματα Στουρνάρα
προς τραπεζίτες και servicers



Μήνυμα προς τις διοικήσεις των τραπεζών να μην εφησυχάσουν, με αιχμή το αυξημένο ποσοστό του αναβαλλόμενου φόρου στα εποπτικά ίδια κεφάλαια, έστειλε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΤτΕ, ενώ την ίδια στιγμή κάλεσε τους servicers να προσφέρουν διατηρήσιμες ρυθμίσεις στους βιώσιμους δανειολήπτες.
ΣEΛ. 7



Attica Group: Για το νέο story
του X.A. ο χρόνος μετράει…


Αποτελεί, μετά την εξαγορά/διάσωση της ΑΝΕΚ, τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία επιβατηγού ναυτιλίας στην Ευρώπη, με κριτήριο τη χωρητικότητα επιβατών. Διαθέτει στόλο, εύλογης αξίας 1 δισ. ευρώ και απασχολεί κεφάλαια 981 εκατ. ευρώ, με τα ίδια (κεφάλαια) να διαμορφώνονται σε 496 εκατ. ευρώ.

ΣEΛ. 11



ΑΓιατί η ΕΚΤ μπορεί να μειώσει
τα επιτόκια πριν από τη Fed


Ο πληθωρισμός πέφτει ταχύτερα από το προβλεπόμενο στην Ευρώπη, ενώ υπερβαίνει τις προσδοκίες στις ΗΠΑ, ωθώντας τους επενδυτές να προβλέψουν πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε να μειώσει τα επιτόκια νωρίτερα από την Federal Reserve.

26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr