,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 27ο Αρ.Φύλλου 1358 29 Μαρτίου - 2 Απριλίου 2024


  Κατασκευαστικές: Στα ύψη το ανεκτέλεστο

Τη δυναμική του τομέα των κατασκευών στην Ελλάδα και τις ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια αποτυπώνει μελέτη του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) με τίτλο «Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης των Κατασκευών στην Ελλάδα».
ΣEΛ. 11



Ποιοι όμιλοι ψάχνουν
έξτρα έσοδα από τον τουρισμό



Αν και η βασική δραστηριότητά τους δεν σχετίζεται με τον τουρισμό, όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες τα τελευταία χρόνια επενδύουν στη φιλοξενία, αναπτύσσοντας πολυτελή ξενοδοχεία, με στόχο να επωφεληθούν από τις ισχυρές επιδόσεις που καταγράφει ο πιο νευραλγικός κλάδος της ελληνικής οικονομίας.
ΣEΛ. 13



Χαμηλά ο πήχης στις ασφαλίσεις κατοικιών


«Υπάρχει κάποια κινητικότητα, αλλά όχι σπουδαία πράγματα». Με αυτή τη φράση χαρακτήρισε υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας την επίδραση του μέτρου για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% για όσες κατοικίες καλυφθούν έναντι φυσικών καταστροφών.

ΣEΛ. 12



Η ανεργία κάνει καλό στη δημόσια υγεία!

Ορίστε μια ανακάλυψη που θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα: η ανεργία σάς κάνει καλό. Αλήθεια; Ε, όχι ακριβώς αλήθεια. Αλλά μια νέα ερευνητική εργασία βρήκε ένα συσχετισμό που παραπέμπει προς αυτή την κατεύθυνση: περισσότερη ανεργία, λιγότεροι θάνατοι. Κάτω από αυτό βρίσκεται κάτι πραγματικό, σοκαριστικό, που ωστόσο κατά κάποιο τρόπο είναι συναρπαστικό.

26


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr