f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1317 16 - 20 Ιουνίου


Επιστρέφει

Δυνατό comeback φαίνεται να κάνει η Intralot. Όπως φαίνεται η προ μερικών εβδομάδων εξαγγελία της διοίκησης για ανανεώσεις τριών συμβολαίων στην γεωγραφική περιοχή της Ασίας - Ειρηνικού Ωκεανού και νέα συμβόλαια σε Δανία και Ν. Ζηλανδία βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης.

Το 10τές συμβόλαιο που υπέγραψε στην Ταϊβάν έρχεται μετά τα συμβόλαια που ανακοινώθηκαν πρόσφατα σε ΗΠΑ και Καναδά. Ειδικά το τελευταίο, πηγές αναφέρουν πως θα αποφέρει ετησίως 3-4 εκατ. ευρώ σε επίπεδο EBITDA.

Η μετοχή αντέδρασε θετικά φτάνοντας στην περιοχή των 0,64 ευρώ, ωστόσο πρέπει να αναμετρηθεί με το υψηλό έτους, που βρίσκεται στα 0,76 ευρώ.


Στον πάγο ακόμα

Στον πάγο παραμένει η εταιρεία Παγωτά Δωδώνη. Και όταν λέμε στον πάγο εννοούμε ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση με τα υπέρογκα δάνειά της παρά τις αντιθέτου δηλώσεις του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη του ομίλου Βενέτη που ενδιαφέρεται να πάρει τον έλεγχο της Παγωτά Δωδώνη.

Μπορεί ο ίδιος στις 25 Απριλίου να δήλωνε ότι υπάρχει συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, λευκός καπνός δεν έχει βγει ακόμη. Οι δύο πλευρές συζητούν, αλλά αυτό δεν προδικάζει το αποτέλεσμα. Θυμίζουμε άλλωστε ότι το έργο έχει επαναληφθεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν.

Πάντως, η εταιρεία συνεχίζει να παράγει και να πουλά τα παγωτά της, η τιμή των οποίων αυξήθηκε μεσοσταθμικά 2,5% σε σχέση με πέρσι.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr