,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1294 5 - 10 Ιανουαρίου 2023


  Ποιες μετοχές… ανέβηκαν κατηγορία

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στη χρηματιστηριακή αγορά από την αποχώρηση πολλών εισηγμένων εταιρειών (π.χ. ηχηρές ήταν οι περιπτώσεις των Πλαίσιο και Ευρωπαϊκή Πίστη τη χρονιά που πέρασε), καθώς ο αριθμός των προσφερόμενων επενδυτικών επιλογών μειώνεται και το όποιο βάθος της εγχώριας κεφαλαιαγοράς περιορίζεται δραστικά.
ΣEΛ. 13



Οικονομία: 10 στοιχήματα για το 2023

Δέκα στοιχήματα θέτει το τρέχον έτος το υπουργείο Οικονομικών για την ελληνική οικονομία, η οποία καλείται να κινηθεί σε ένα περιβάλλον έντονης ρευστότητας και επιδείνωσης των μακροοικονομικών προοπτικών σε μεγάλο μέρος της παγκόσμιας οικονομίας.
ΣEΛ. 5



Ασφαλιστικές εταιρείες:
χρονιά εσωστρέφειας προμηνύεται το 2023

της Την ώρα που ο πληθωρισμός και το προεκλογικό κλίμα ψαλιδίζουν τις προοπτικές για σημαντική αύξηση της παραγωγής μέσα στο 2023, οι ασφαλιστικές εταιρείες εστιάζουν το ενδιαφέρον τους «προς τα μέσα», με στόχο να επιταχύνουν την ψηφιοποίηση των εργασιών τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους.

ΣEΛ. 14



Ποια προϊόντα ανέβασαν τζίρους,
ποια έμειναν πίσω στα σούπερ μάρκετ


Η πανδημία υποχρέωσε -ή επέτρεψε- σε πολλές γυναίκες να γκριζάρουν τα μαλλιά τους, έγραφε το καλοκαίρι του 2021 ο «New Yorker». Και είναι αλήθεια πως τα lockdown και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό επέδρασαν καταλυτικά στο… τριχωτό της κεφαλής μας.

ΣEΛ. 15


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr