,mn0 :: euro2day focus ::
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1272 5 - 9 Αυγούστου 2022


  Νέο κύκλο παροχών 2 δισ. ευρώ
προετοιμάζει η κυβέρνηση


Πακέτο έξτρα παροχών της τάξεως των 2 δισ. ευρώ έως το τέλος του έτους σχεδιάζει η κυβέρνηση με το μεγάλο ερώτημα στην παρούσα φάση να είναι ποιο μέρος των πρόσθετων δαπανών θα απορροφήσει η ενεργειακή κρίση. Στο τραπέζι των κυβερνητικών επιλογών μπαίνουν πρόσθετη ενίσχυση -αν χρειαστεί- για τα τιμολόγια του ρεύματος, νέος κύκλος fuel pass, επιταγή ακρίβειας, αναδρομικά συνταξιούχων αλλά και αυξημένη επιδότηση θέρμανσης.
ΣEΛ. 8



Τριπλό παράθυρο για ταχύτερη συνταξιοδότηση

Τη λύση της προαιρετικής ασφάλισης ή της εξαγοράς έως και 150 ενσήμων (6 μηνών) δίνουν σε χιλιάδες ασφαλισμένους, που βρίσκονται ένα βήμα πριν από τη σύνταξη, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες ασφαλιστικές διατάξεις που ενεργοποιούνται άμεσα.
ΣEΛ. 4



Οι ΗΠΑ σφίγγουν τον κλοιό για τα cryptos

από το Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων εξακολουθεί να βρίσκεται στη δίνη των κατηγοριών για εσωτερική πληροφόρηση, που κατατέθηκαν από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) κατά ενός πρώην υπαλλήλου της Coinbase και των συνεργατών του.

ΣEΛ. 26



Πόσο ακόμα θα επιδεινωθεί
η παγκόσμια επισιτιστική κρίση;


Έχει ξεπεράσει το peak η υψηλή τιμή των τροφίμων; Ακόμα και πριν από τη συμφωνία μεταξύ Κιέβου και Μόσχας –με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ- για τα σιτηρά, που έδωσε το πράσινο φως την περασμένη εβδομάδα για να φύγουν φορτία από τα λιμάνια της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα, οι τιμές των προϊόντων τροφίμων έκαναν βουτιά.

ΣEΛ. 30 - 31


Back2Top


Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί

 
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr