f
 :: euro2day ::















Έτος 24ο Αρ.Φύλλου 1241 30 Δεκεμβρίου - 4 Ιανουαρίου 2022


«Αντίο» στη Σερβία

Χωρίζουν, μετά από αρκετά χρόνια, οι δρόμοι MIG και του Σέρβου συνεταίρου της στα περιλάλητα εμπορικά κέντρα που διατηρούν στη γειτονική χώρα, μέσω της Robne Kuce Beograd (RKB).

Ένα από τα θέματα της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 17ης Ιανουαρίου είναι η ανταλλαγή του 16,9% της RKB με τρία ακίνητα ιδιοκτησίας της, συνολικής αξίας 20,5 εκατ. ευρώ. Ο συνεταίρος παίρνει τα ακίνητα μαζί με τον αναλογούντα δανεισμό της RKB και παραχωρεί το 16,9% της RKB στη MIG. Η αποτίμηση των ακινήτων διενεργήθηκε από τον οίκο εκτιμήσεων American Appraisal.


Νέο φαβορί.

Όσα δεν έφεραν τα προηγούμενα χρόνια, με τις συνεχείς άκαρπες προσπάθειες πώλησης, θα το φέρει το τέλος της φετινής χρονιάς; Ο λόγος για την εν Ελλάδι δραστηριότητα της HSBC, που ο όμιλος προσπαθεί να πωλήσει εδώ και καιρό. Φέτος, βρέθηκε σε πολύμηνη διαπραγμάτευση με τη Eurobank, η οποία απέβη άκαρπη, και εν συνεχεία απευθύνθηκε σε Εθνική και Πειραιώς.

Στελέχη της Εθνικής, πάντως, δίνουν ως πρώτο «φαβορί» την ανταγωνίστρια Πειραιώς. Δύσκολο να το κάνουν από. ταπεινότητα. Μάλλον κάτι ξέρουν ή έχουν αποφασίσει. Άντε να δούμε.



Back2Top


Περισσότερα σχόλια στη σελίδα 2 - 3
στο τεύχος που κυκλοφορεί

   
Copyright © 2002-2017, Media2day Εκδοτική Α.Ε. :: Ταυτότητα :: Επικοινωνία :: Οροι Χρήσης :: www.euro2day.gr